Mærk naturen og jer selv

Naturens magi for skoleklasser

Lige siden vores forfædre kom hertil, har naturen haft en enorm betydning for os mennesker, og nu kan I finde ud af, hvordan den påvirker lige netop jer. Brug alle jeres sanser i Øhavsmuseets udstilling “Mærk dig selv” og gå på opdagelse i de 4 landskabers forunderlige verden. Udstillingen, der også indeholder et helt særligt børnespor, er velegnet til både grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Smid skoene og lad tæerne mærke forskellen på gyngende mosejord og flad sandstrand. Eller læg jer i en gravhøj og kig op i himlen, mens I lytter til stenalderdrengens historie. I kan også kravle gennem elverpigens høj og få et kig til stjernehimlen. Undervejs er der små teststationer, der bl.a. vil afsløre, om I kan tømme hjernen for tanker og finde mystiske væsener i den mørke skov.

Besøget er gratis for klassen og 1 lærer inden for normal åbningstid. Ekstra lærere koster 95 kr. pr. person. Vi anbefaler at opleve udstillingen med én klasse ad gangen. Til børnesporet (6-12 år) har vi udviklet opgavehæftet “Mester i Vildmarken”, som koster 25 kr. for skoler. Hæftet købes i Øhavsmuseets butik, og I kan fint være 3-4 elever om ét hæfte. Bestil jeres fribilletter til udstillingen her. Antallet af lærere og unge over 18 år angives i boksen “Voksne – Fribillet”. Antallet af børn under 18 år angives i boksen “Børn”. Husk dokumentation fra skolen.

Har I brug for at booke et skolebesøg uden for åbningstid, er prisen 600 kr. pr. time. Send jeres forespørgsel til booking@ohavsmuseet.dk.

Vi glæder os til at se jer.

 

Find flere undervisningstilbud

Øhavsmuseet – indskoling
Arresten – indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser/VUC.
Kaleko Mølle – førskole, indskoling og mellemtrin.

Kontakt

I kan altid kontakte os med spørgsmål om booking af undervisningsforløb på booking@ohavsmuseet.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.

 
 

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.