Mærk naturen og jer selv

Naturens magi for skoleklasser

Lige siden vores forfædre kom hertil, har naturen haft en enorm betydning for os mennesker, og nu kan I finde ud af, hvordan den påvirker lige netop jer. Brug alle jeres sanser i Øhavsmuseets udstilling “Mærk dig selv” og gå på opdagelse i de 4 landskabers forunderlige verden. Udstillingen, der har et særligt børnespor for 6-12 årige, er velegnet til både grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Smid skoene og lad tæerne mærke forskellen på gyngende mosejord og flad sandstrand. Eller læg jer i en gravhøj og kig op i himlen, mens I lytter til stenalderdrengens historie. I kan også kravle gennem elverpigens høj og få et kig til stjernehimlen. Undervejs er der små teststationer, der bl.a. vil afsløre, om I kan tømme hjernen for tanker og finde mystiske væsener i den mørke skov.

Besøget er gratis for skoleklasser inden for normal åbningstid, og vi anbefaler at opleve udstillingen med én klasse ad gangen.. Til børnesporet har vi udviklet opgavehæftet “Mester i Vildmarken”, som koster 25 kr. for skoler. Hæftet købes i Øhavsmuseets butik, og I kan fint være 3-4 elever om ét hæfte. Bestil jeres fribilletter til udstillingen her. Antallet af lærere og unge over 18 år angives i boksen “Voksne – Fribillet”. Antallet af børn under 18 år angives i boksen “Børn”. Husk dokumentation fra skolen.

Har I brug for at booke et skolebesøg uden for åbningstid, er prisen 600 kr. pr. time. Send jeres forespørgsel til booking@ohavsmuseet.dk.

Vi glæder os til at se jer.

 

Find flere undervisningstilbud

Arresten – indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser/VUC.
Kaleko Mølle – førskole, indskoling og mellemtrin.
I naturen – udskoling

Kontakt

I kan altid kontakte os med spørgsmål om booking af undervisningsforløb på booking@ohavsmuseet.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.

 
 

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.