Donation

JERES STØTTE BETYDER MEGET

 

Takket være jeres donationer er det lykkedes Faaborg Byhistoriske Arkiv at redde en af Danmarks største samlinger af glasnegativer og samtidig udgive nogle af de fantastiske billeder i bogen “Faaborg i Farver”, der udkommer i april 2024. Tusind tak.

 

Sådan støtter du

 

Med et hav af aktiviteter, udstillinger og nu en stor udbygning i 2024 er Øhavsmuseet altid taknemmelig for støtte fra nær og fjern. Har du lyst til at donere et beløb, kan du enten indbetale via Mobilepay eller bankoverførsel. Se hvordan i faktaboksen til højre.

Ønsker du at testamentere til Øhavsmuseet, kan du kontakte virksomheden Dokument 24, som vi har indgået et samarbejde med. De kan hjælpe med at oprette et testamente online, som er gratis og nemt at udfylde. I testamentet har du mulighed for at anføre donation af arv til Øhavsmuseet som et kulturhistorisk museum.

SÅDAN STØTTER DU

 
Send donationen som

  • Bankoverførsel til reg.nr. 0828 kontonr. 0004017161

eller

  • Mobilepay på 58187.

Skriv ”Donation + dit mobilnummer” i emnefeltet..

 

VIL DU TRÆKKE FRA I SKAT?

Hvis du ved bankoverførsel tilføjer dit CPR-nummer eller CVR-nummer i emnefeltet, sørger Øhavsmuseet for indberetning til SKAT. Det betyder, at du automatisk kan få skattefradrag for din donation. Vi garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

 

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.