Tidsrejsen

PÅ TIDSREJSE MED MYSTISK KUFFERT

På Øhavsmuseet er der landet en kuffert, og ingen ved, hvor den kommer fra. Så vi har virkelig brug for hjælp! Måske har jeres klasse lyst til at undersøge dens mystiske indhold sammen med os? Med den brune kuffert i hånden drager vi afsted på en fælles tidsrejse i udstillingen “Mærk dig selv”, og for hver tidsalder vi dumper ned i, hører vi spændende fortællinger fra dengang.

På kufferten hænger en seddel, underskrevet af Zik, Zarissa og Bom. Den afslører, at de 3 eventyrlystne børn selv har været på mange tidsrejser forskellige steder i historien. Hver gang har de bragt mærkelige ting med tilbage, som de ikke aner, hvad er. Nu ligger det hele i den gamle kuffert og bare venter på, at vi får tingene undersøgt til bunds. Kan I hjælpe Zik, Zarissa og Bom med at løse mysterierne?

TIDSREJSEN lægger op til en snak om TID, som jo er og bliver en underlig størrelse. Hvad er gammelt og hvad er nyt, og forsvinder det gamle, når vi ikke bruger det mere? Besøget skal samtidig inspirere eleverne til selv at samle de ”gode historier” – og ud fra dem skabe deres egen fortælling, når I er tilbage på skolen.

Ud over besøget på museet lægges op til et forløb både før og efter TIDSREJSEN. Inden besøget får I tilsendt en inspirerende invitation og en billet til hver elev.

Fælles mål: Vi arbejder med fortælling og begyndende historiebevidsthed.
Klassetrin: 1.-3. klasse
Fag: Dansk, historie (3. klasse)
Varighed: 2 timer
Pris: Pris: 850 kr. (inkl. porto for invitationer og billetter, som sendes på forhånd)

Vi glæder os til at tage jer med på rejsen.

 

Find flere undervisningstilbud

Arresten – indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser/VUC.
Kaleko Mølle – førskole, indskoling og mellemtrin.

Kontakt

I kan altid kontakte os med spørgsmål om booking af undervisningsforløb på booking@ohavsmuseet.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.

 
 

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.