Kultur i natur

Netværk for fynske natur- og kulturaktører

Kultur i Natur samler store og små fynske aktører på tværs af formidling af natur og kultur. Gennem tre årlige møder sætter vi i fællesskab blus under udvikling af nye projekter, der opløser de traditionelle grænser mellem kultur og natur. Vha. eksterne oplæg og interne workshops adresserer vi de udfordringer, nye projekter kan have, og styrker netværket mellem de fynske aktører på området.

Som deltager er du med til at bestemme, hvilke temaer der skal tages op på netværksmøderne, og koordinatorerne sammensætter løbende programmet, så aktuelle spørgsmål og muligheder kommer i fokus.

Som altid sørger vi fra netværkets side for rammerne, inklusive forplejning – du skal bare møde op med godt humør, lyst til at lære nyt og være sammen med andre seje mennesker.

 

25. januar: Brug dit (problem)KNUSENDE netværk

Netværk, netværk, netværk – det er temaet for næste arrangement under Kultur i Natur.

Glæd dig til en dag, hvor du lærer nye metoder til at netværke, møder andre og forhåbentligt også får råd og inspiration til, hvordan en arbejdsmæssig udfordring kan løses.

Om det er første gang, du deltager, eller om du er fast den af netværket, betyder ikke noget. Det er NU, du skal stige ombord.

 

Program

  • Kl. 09.00: Kaffe og tjek ind
  • Kl. 09.15: Netværk, netværk, netværk (Intro ved Anne Høyby, afdelingsleder på Øhavsmuseet)
  • Kl. 09.30: ”Nu går det stærkt”-runden
  • Kl. 09.45: Lyt og Løs. En løsning på et problem er godt. 20 er bedre.
  • Kl. 10.15: Pause
  • Kl. 10.30: De 6 vinkler. I grupper arbejder vi med en særlig samtaleteknik, hvor du lærer både at tage imod og give en brugbar feedback på en arbejdsmæssig problemstilling.
  • Kl. 11.30: Sandwich to go – eller to stay

Din forberedelse

Forud bør du have tænkt på en arbejdsmæssig udfordring, som du ønsker sparring på. Du skal gerne have tænkt over, hvordan du meget kort og præcist kan forklare din udfordring for andre.

 

Tid og sted

Denne gang mødes vi på Hørvævsmuseet
Nårupvej 30
5620 Glamsbjerg
Kl. 9.00 – 11.30

 

Tilmelding

TILMELDING TIL  25. JANUAR

 

 

Nye mødedatoer og temaer i 2024

De næste netværksmøder i 2024 er fastlagt. Så sæt X i kalenderen ved 25. januar, 16. maj og 23. oktober. Vi starter typisk kl. 9 og slutter omkring frokost. Hovedtemaerne i 2024 vil have fokus på Værtskab, Oplevelsesdesign og Netværk. Vi glæder os til at se dig.

 

Netværket drives af Kulturregion Fyn og Øhavsmuseet, og er støttet af Kulturregion Fyn.
Læs mere om samarbejdet her

TILMELDING

Du tilmelder dig netværket ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Her er ikke pligt om fremmøde, men vi håber naturligvis at se dig til flere af årets arrangementer. PRIS: Gratis for aktører indenfor kultur og natur. 

 

Netværkets nyhedsbrev

Information om netværket får du løbende via et nyhedsbrev. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, uden at det dukker op i indbakken, så tjek  dit spam-filter.

VILKÅR OG MULIGHEDER 

I netværket er for dig, der har erfaring i feltet med at arbejde med kultur eller natur, eller som ønsker at få det. Måske er du vandt til at arbejde med både kultur og natur, eller du er nysgerrig på, om feltet er noget for dig.

Ved hvert arrangement vil der være tid til inspirerende oplæg, og tid til netværk. Her vil være en let forplejning, og netværket vil mødes rundt om på Fyn – alt efter, hvilket tema dagen har. Her er et now-show fee på 200 kr. ved hvert arrangement. Årligt er der møder i januar, maj og oktober.

Spørgsmål stilles til Anne Høyby fra Øhavsmuseet Mail anh@ohavsmuseet.dk Mobil 20752940.