Kultur i natur

Bliv del af netværket Kultur i Natur

 

Kultur i natur – dit netværk for fynske natur- og kulturaktører

Kultur i Natur samler store og små fynske aktører på tværs af formidling af natur og kultur. Igennem tre årlige møder sætter vi sammen blus under udvikling af nye projekter, der opløser de traditionelle grænser mellem kultur og natur. Vha. eksterne oplæg og interne workshops adresserer vi de udfordringer nye projekter kan have, og styrker netværket mellem de fynske aktører på området.
Du er som deltager med til at bestemme, hvilke temaer der skal tages op på netværksmøderne, og koordinatorerne sammensætter løbende programmet, så aktuelle spørgsmål og muligheder kommer i fokus.

Næste møde i netværket
Netværket mødes næste gang 26. januar og går helt i sort.
Det skal nemlig handle om mørke! Mørke er er præmis for både dyr og mennesker, og et af de stærkeste virkemidler der kan bruges til formidling.

Dagens oplæg kredser om, hvad mørket gør og hvad mennesker gør i mørket, og vi skal bl.a. opleve en af Myrkr’s fantastiske fortællinger om mørkning og møde Naturamas naturvejleder Poul Stentebjerg.

Her bliver også tid til diskussion og mulighed for at få sparring på egne projekter.

Se program og tilmeld dig her.

 

 

Netværket drives af Kulturregion Fyn og Øhavsmuseet, og er støttet af Kulturregion Fyn  og Nordea-fonden.
Læs mere om samarbejdet her

TILMELDING

Du tilmelder dig netværket ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Her er ikke pligt om fremmøde, men vi håber naturligvis at se dig til flere af årets arrangementer. PRIS: Gratis for aktører indenfor kultur og natur. No-show fee ved arrangementer: 200 kr.

TILMELD DIG 26. JAN

Netværkets nyhedsbrev

Information om netværket får du løbende via et nyhedsbrev. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, uden at det dukker op i indbakken, så tjek  dit spam-filter.

VILKÅR OG MULIGHEDER 

I netværket er for dig, der har erfaring i feltet med at arbejde med kultur eller natur, eller som ønsker at få det. Måske er du vandt til at arbejde med både kultur og natur, eller du er nysgerrig på, om feltet er noget for dig. Progam Ved hvert arrangement vil der være tid til inspirerende oplæg, og tid til netværk. Her vil være en let forplejning, og netværket vil mødes rundt om på Fyn – alt efter, hvilket tema dagen har. Her er et now-show fee på 200 kr. ved hvert arrangement. Årligt er der møder i januar, maj og oktober.   Spørgsmål stilles til Poul Baltzer Heide Øhavsmuseet Mail pbh@ohavsmuseet.dk Mobil 20752933.