Kultur i natur

Bliv del af netværket Kultur i Natur

 

Netværk for fynske natur- og kulturaktører

Kultur i Natur samler store og små fynske aktører på tværs af formidling af natur og kultur. Igennem tre årlige møder sætter vi sammen blus under udvikling af nye projekter, der opløser de traditionelle grænser mellem kultur og natur. Vha. eksterne oplæg og interne workshops adresserer vi de udfordringer nye projekter kan have, og styrker netværket mellem de fynske aktører på området.
Du er som deltager med til at bestemme, hvilke temaer der skal tages op på netværksmøderne, og koordinatorerne sammensætter løbende programmet, så aktuelle spørgsmål og muligheder kommer i fokus.

 

Næste netværksmøde er den 24. oktober på Johannes Larsen Museet.
Emnet er kommunikation og markedsføring 

 

Som altid sørger vi fra netværkets side for rammerne, inklusiv forplejning, – du skal bare møde op med godt humør og lyst til at lære nyt og være sammen med andre seje mennesker.

 

Netværket drives af Kulturregion Fyn og Øhavsmuseet, og er støttet af Kulturregion Fyn.
Læs mere om samarbejdet her

TILMELDING

Du tilmelder dig netværket ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Her er ikke pligt om fremmøde, men vi håber naturligvis at se dig til flere af årets arrangementer. PRIS: Gratis for aktører indenfor kultur og natur. 

 

Netværkets nyhedsbrev

Information om netværket får du løbende via et nyhedsbrev. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, uden at det dukker op i indbakken, så tjek  dit spam-filter.

VILKÅR OG MULIGHEDER 

I netværket er for dig, der har erfaring i feltet med at arbejde med kultur eller natur, eller som ønsker at få det. Måske er du vandt til at arbejde med både kultur og natur, eller du er nysgerrig på, om feltet er noget for dig.

Ved hvert arrangement vil der være tid til inspirerende oplæg, og tid til netværk. Her vil være en let forplejning, og netværket vil mødes rundt om på Fyn – alt efter, hvilket tema dagen har. Her er et now-show fee på 200 kr. ved hvert arrangement. Årligt er der møder i januar, maj og oktober.

Spørgsmål stilles til Anne Høyby fra Øhavsmuseet Mail anh@ohavsmuseet.dk Mobil 20752940.