Bliv del af Klub Ø

 

FORDELE I KLUB Ø

Køb medlemskab til Klub Ø, og bliv del af museets fællesskab. Du får årskort til museet og året igennem inviteres du til en række aktiviteter og events.

Du får:

  • Årskort til Øhavsmuseet og Arresten (fri entré)
  • Invitation til events i løbet af året (kræver altid tilmelding)

KØB MEDLEMSKAB HER

PRIS OG VILKÅR

Voksen: 200 kr.

Barn: 100 kr.

Køb dit medlemskab på museet eller via webshoppen.
Første gang, du besøger museet, får du udleveret dit medlemskort ved fremvisning af kvittering.

Ønsker du at deltage i et arrangement under Klub Ø, er det vigtigt at du altid tilmelder dig til det konkrete arrangement. Det kan du gøre via web-modulet under omtale af det enkelte arrangement. 

UDTRYK MED TRÅD

19. jan 2023
Mennesket har til alle tider pyntet sig. Broderi er pynt, kunst og en måde at udtrykke sig på. I Danmark har vi kendt til at brodere i omkring 3000 år, i dag er broderi igen på mode.

Tilmeld dig HER.

LANDSKABETS LYDE

23. marts 2023
Luk øjnene – og lyt! Kan du høre det? Hele verden omkring dig er fyldt med lyde, der alle sammen hjælper dig med at finde ud af hvor – og hvornår – du er.

Tilmeld dig HER.

FYRSTEDATTEREN

21. sep. 2023
Fyn er ikke et barbarisk udsted i jernalderen. Barbarisk, måske. Men ikke udsted. En kvindegrav fra Årslev viser det med tydelighed. Hun var rig og fremmed

Tilmeld dig HER.

SOMMERFUGLE- EFFEKTEN

23. nov 2023
Med udgangspunkt i udgravningerne ”Sommerfuglen” i Sdr. Nærå vil arkæolog Nina Boutrup fortælle om de spændende fund, der er med til at tegne et billede af det levede liv.

Tilmeld dig HER.

KØB MEDLEMSSKAB