Klub Ø

VELKOMMEN TIL FYNS NYE FÆLLESSKAB

Bliv del af Øhavsmuseet fællesskab, og deltag i fællesspisning, talks og aftenvandringer. Året igennem inviteres du til en række aktiviteter og events, hvor kernen er lysten til sammen at bruge det område, vi er en del af.

 

Meld dig ind nu og få 2022 med

Melder du dig ind i Klub Ø i efteråret 2021, så får du automatisk gratis  medlemsskab i 2022.

 

Fordele i Klub Ø

  • Gratis entré på Øhavsmuseet
  • Gratis entré i Arresten.
  • Invitation til events i løbet af året

 

PRIS OG VILKÅR

Voksen: 200 kr.

Barn: 100 kr.

 

Du kan købe dit medlemskab på  Øhavsmuseet eller via vores webshop.

Første gang, du besøger Øhavsmuseet eller deltager ved en event, får du udleveret dit medlemskort ved fremvisning af kvittering. Du kan vise en kvittering på print eller blot digitalt på din telefon.

 

18. nov. Fællesspisning og fortælling

Det er blevet tid til at tænde brændeovnen og fortælle gode historier!
Glem alt om at lave aftensmad og tag i stedet for ungerne i hånden og kom ned til Øhavsmuseet. Vi starter med at sætte os ved langbordene og sørge for at alle er mætte. Bagefter samles vi på skindene ved brændeovnen og får fortalt historier.

Vi serverer chilli con carne. Øhavskaffe og vand kan købes.
Egnet for voksne og børn.

Det sker 18. nov. 2021 kl. 17.30 – 19.30 på Øhavsmuseet.
For at deltage, skal du have købt medlemsskab til Klub Ø, og have tilmeldt dig til arrangementet senest den 15. nov. på booking@ohavsmuseet.dk

27. MARTS: PÅ TUR SOM JÆGER

Tag din mor, far eller bedsteforældre med på en tur i skoven hvor vi skal lege jægere! Mens vi går i skoven, snakker vi om hvorfor man jagede dyr i gamle dage, hvilke dyr man jagede og hvordan man fandt dem. Måske finder vi også nogle dyr – eller sporene fra dem.
Det sker den 27. marts 2022 kl. 10-12. 
Egnet for børn og voksne.

19. maj: Plantefarvning

Kom og prøv magien, når vi plantefarver garn. Plantefarvning er en ældgammel teknik, hvor naturen får lov at vise sig på den smukkeste måde. Du får mulighed for at snuse til håndværket og får nogle fine farveprøver med hjem til videre inspiration.
Te og kaffe indgår og så spiser vi vores medbragte mad undervejs, mens der er gang i farvningen.

Det sker den 19. maj kl. 17-20 2022 på Øhavsmuseet. Ekstrabetaling for materialer.
Egnet for voksne.

25. aug.: Tur i glaskano 

Tag med på en fortryllende oplevelse ind i fortiden, når den rolige glaskano skyder sig gennem vandspejlet og åbner for et magisk kig såvel over som under vandet. Igennem hele historien har Sydfyn været set i det perspektiv, som du nu oplever fra kanoen. Sammen sejler vi ind i fortidens kølvand, og oplever havet og landskabet på samme måde som stenalderfiskeren, vikingen og øhavsbonden. Glaskanoerne lader dig se det spisekammer som i årtusinder har givet føde til øhavets mennesker.

Det sker den. 25. aug. kl. 16-18. Her er merbetaling for kanoen.
Egnet for børn og voksne.

27. okt: Suppe og Sansevandring 

Mød historien på en helt ny måde. Vi mødes i Pipstorn skov og lader både naturen og historien kommer helt ind under huden på os. Vi møder fortidens meget synlige elementer i form af gravhøje men prøver også at se om vi kan lade sanserne hjælpe os tættere på dele af fortiden vi ikke længere kan se.
Vi slutter af med suppe over bål ved den store shelter.

Det sker den 27. okt. 2022 kl. 17 – 19.
Her er betaling for suppen (50 kr pr. person). 
Det sker i Pipstorn Skov.
Egnet for voksne.

KØB MEDLEMSSKAB