Øhavsmuseet træder ind i DI og tilslutter sig dermed et stærkt netværk bestående af nogle af landets førende kulturinstitutioner.

Museumsdirektør på Øhavsmuseet, Peter Thor Andersen, ser frem det tætte samarbejde og til at sætte sit præg på DI’s indsats for kulturen:

Det er tydeligt, at DI Turisme og Oplevelser prioriterer deres arbejde indenfor kulturen, og vi ser derfor frem til et tæt samarbejde, hvor vi kan bidrage til kulturens udvikling – ikke mindst den kommende museumsreform. Derudover ser vi frem til at indgå i DI’s stærke netværk på tværs af turismen. ”Peter Thor Andersen, museumsdirektør, Øhavsmuseet

DI Turisme og Oplevelser repræsenterer en voksende andel af landets førende kulturattraktioner, herunder private og kommunalt ejede museer, Videnspædagogiske Aktivitetscentre, forlystelsesparker, UNESCO Verdensarv og statsanerkendte museer.

 

Tæt samarbejde blandt landets ledende kulturinstitutioner

Øhavsmuseet tilslutter sig bl.a. DI’s Netværk for Kulturledere, som har til formål at styrke arbejdet for kulturerhvervenes interesser, rammevilkår og fortsatte kommercielle og organisatoriske udvikling. Derudover vil Øhavsmuseet, i samspil med netværkets øvrige medlemmer, blandt andet få mulighed for aktivt at sætte aftryk på DI’s kulturpolitik. Samtidig vil der gennem netværket være plads til videns- og erfaringsudvikling med de øvrige medlemmer.

Læs DIs  pressemeddelelse