Faaborg Museum og Øhavsmuseet går sammen om nyt stærkt turismeinitiativ

Besøg 2 museer og opnå rabat – Faaborg Museum og Øhavsmuseet går sammen om en ny kombi-billet. Tanken bag er simpel. Jo nemmere det er at vælge en tur til Faaborg og Sydfyn, jo nemmere er det at tiltrække flere gæster. De to museer er derfor gået sammen om en kombi-billet, hvor gæster opnår rabat ved at vælge at besøge de to museer på en gang.

 

Museumsdirektør Anne Højer Petersen, Faaborg Museum, udtaler:

”Jeg håber, at kombi-billetten kan betyde, at flere gæster vil vælge at besøge begge museer, og at det også vil betyde, at gæster bliver længere i byen – forhåbentligt til glæde for byens spisesteder og øvrige forretningsliv. Sidder man som feriegæst i et sommerhus på Nordfyn, så skal der være udsigt til flere timers oplevelser på Sydfyn, før man vælger at sætte sig i bilen – og ved at koble de to museer, så er det håbet at flere vil finde det nemt at vælge den tur.”

 

Peter Thor Andersen, museumsdirektør på Øhavsmuseet, supplerer:

”Lanceringen her op til påske sker for at styrke områdets såkaldte ”skuldersæson”, hvor der endnu ikke er helt fyldt med gæster i området, og håbet er naturligvis at dette – blandt en masse andre gode initiativer – kan tiltrække gæster til vores område i en længere periode, end hvad vi ser i dag. Derudover så håber vi også at kunne udveksle forskellige gæstegrupper. På Øhavsmuseet er vi særligt gode til at tiltrække børnefamilier i skolernes ferieperioder, mens Faaborg Museum er særligt godt til at tiltrække gæster udenfor skolernes ferie – kunne vi på den vis blive bedre til at udveksle gæster og vise dem, at et besøg i Faaborg, giver flere muligheder, så vil det gavne os alle.”

 

Fakta om kombi-billetten

  • Kombi-billetten koster 165 kr. pr. person. Børn er gratis. Normalt er entréen på Øhavsmuseet 85 kr. og på Faaborg Museum 100 kr.
  • Du kan købe kombi-billetten fra 1. april på Faaborg Museum og på Øhavsmuseet.
  • Billetten giver adgang til 1 x besøg på hvert af de to museer, og den gælder året ud.
  • Se mere om Faaborg Museum www.faaborgmuseum.dk
  • Se mere om Øhavsmuseet www.ohavsmuseet.dk