Tur i glaskajak

TUR I GLASKAJAK

Tag med på en fortryllende oplevelse ind i fortiden, når den rolige glaskajak skyder sig gennem vandspejlet og åbner for et magisk kig såvel over som under vandet. Igennem hele historien har Sydfyn været set i det perspektiv, som du nu oplever fra kajakken. Sammen sejler vi ind i fortidens kølvand, og oplever havet og landskabet på samme måde som stenalderfiskeren, vikingen og øhavsbonden. Glaskajakkerne lader dig se det spisekammer som i årtusinder har givet føde til øhavets mennesker.

 

PRAKTISK INFO

Turen tager 1½-2 timer.
Man sejler 2 og 2 i helt gennemsigtige dobbeltkajakker.
Det kræver ingen erfaring at sejle de sødygtige kajakker.
Dagen før får du tilsendt mødestedet på mail. Det afhænger nemlig af vinden.
Efter en kort instruktion sejler vi afsted langs kysten og er hele tiden på lavt vand.
Som udgangspunkt er der to gæster i hver kajak, der på hele turen ledsages af vores Øhavsguide.

OGSÅ FOR BØRN

Tag gerne børnene med. Vi anbefaler, at de skal være fra fem år og opefter. Børn under 11 år skal altid have en voksen, som de kender, med i samme kajak.

UDSTYR

Medbring gerne tøj, der kan tåle lidt vandsprøjt. Det er også en god idé at tage en flaske vand og et håndklæde med. Håndklædet er godt at sidde på til turen hjem i bilen
Husk solbriller/solhat, og tag solcremen på i god tid inden turen. Det er vigtigt, at solcremen er tørret helt ind, så den ikke giver misfarvninger på kajakken.

VÆGT PR. KAJAK

Hver kajak kan samlet bære 200 kg. Vægten fordeles på to personer i dobbeltkajakken.

Som udgangspunkt ror du i kajak med en, du kender. Er du afsted med din familie eller vennegruppe, og I er et ulige antal, kan én af jer komme til at ro sammen med en, I ikke kender. Det er til gengæld en super mulighed for at få et nyt bekendtskab!

PRIS & TID

Prisen er 295  kr. pr. person. Turen starter kl. 15 og slutter kl. 17. Vi ror på tirsdage og onsdage i ugerne 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

 

KØB BILLET

BESTIL EN PRIVAT KAJAKTUR

Sommerens faste ture er udsolgt, men som firma eller familiegruppe kan I stadig nå at arrangere en tur i glaskajak med guide. Sæsonen ligger 1. maj – 20. oktober, og vandtemperaturen skal helst være min. 16 grader. Prisen er 2.950 kr., og I kan være op til 12 personer pr. guide.

Send en forespørgsel via booking@ohavsmuseet.dk