Tur i glaskajak

TUR I GLASKAJAK

Tag med på en fortryllende oplevelse ind i fortiden, når den rolige glaskajak skyder sig gennem vandspejlet og åbner for et magisk kig såvel over som under vandet. Igennem hele historien har Sydfyn været set i det perspektiv, som du nu oplever fra kajakken. Sammen sejler vi ind i fortidens kølvand, og oplever havet og landskabet på samme måde som stenalderfiskeren, vikingen og øhavsbonden. Glaskajakkerne lader dig se det spisekammer som i årtusinder har givet føde til øhavets mennesker.

 

PRAKTISK INFO

Oplevelsen tager 1½-2 timer.
Man sejler to og to i helt gennemsigtige kajakker.
Kajakkerne er meget sødygtigte, og kræver ingen erfaring at sejle i.
Dagen før får du på mail, at vide, hvor vi mødes. (Det er afhængigt af vinden).
Efter en kort instruktion sejler vi afsted langs kysten. Vi er hele tiden på meget lavt vand. Der er som udgangspunkt to gæster i hver kajak, og I ledsages på hele turen af en øahvsguide.

Hvor gammel skal man være?
Vi anbefaler, at barnet er minimum fem år. Børn under 11 år skal altid have en voksen, som de kender, med i samme kajak.

Hvad skal du medbringe?
Medbring tøj, der kan tåle lidt vandsprøjt.
Tag gerne en flaske vand og et håndklæde med. Håndklædet er godt at sidde på, når turen hjem i bilen efter roturen.
Husk også solbriller/solhat. Tag gerne solcreme på, men gør det i god tid inden turen, så det kan tørre helt og ikke give misfarvninger på kajakken.

Vægt pr. kajak
Hver kajak kan samlet set bære 200 kg. Dette fordeles på to personer, da kajakkerne er dobbeltkajakker.

Som udgangspunkt ror du i kajak med den eller de, du kender, hvis I er flere af sted sammen, men hvis der for eksempel er tre, der kender hinanden, må I være klar på, at en af jer kan komme til at ro sammen med en, I ikke kender; det er en super mulighed for at få nye bekendtskaber!

Pris: 295  kr. pr. person.