Outdoor - ture i det fri

UNDER ISEN 

Under Isen er en dramatiseret audiowalk. Det er teater, der opføres, når det passer dig, og som bruger den smukke sydfynske natur som scenografi. Sammen med arkæologen Sofie går du fra Faaborg by og op i de istidsbakker, der skærmer byen. Mærk dit eget hjerte banke, mens du vandrer opad med en forelsket H.C. Andersen i ørerne. Mærk duften af fyrretræer, mens hans udkårne Riborg Voigt læser højt af deres breve. Og mærk brisen i de fynske alper, som bjergtog det berømte kunstnerpar Anna og Fritz Syberg.

JUL PÅ DEN GAMLE MØLLE

Kom og hjælp “Nissebanden” med at lede efter julemandens gode humør. Det er sidst set et eller andet sted omkring den gamle Kaleko vandmølle, hvor Lunte, Mortensen og alle de andre fra “Nissebanden” lavede sjov og ballade i 1980erne. Det hele foregår i det fri, og I skal på jagt efter poster med hyggelige opgaver, I kan løse sammen. Hvis I sørger for at finde julemandens gode humør, garanterer vi for masser af frisk luft og røde kinder.

Snorkeltur til stenalderen

Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af et stenalderlandskab, som du nu kan opleve sammen med Øhavsmuseets uddannede snorkelguider. Dyk ned i en magisk verden, hvor spor efter stenaldermennesket ligger strøet ud over havbunden, og nyd bagefter den fantastiske natur oven vande.

Du får naturligvis en grundig introduktion til snorkling, dens teknikker og det nødvendige udstyr.

Familiesnorkling til stenalderen 

Tag familien med ud at snorkle i Det sydfynske Øhav, og gå på opdagelse efter stenalderen. En oplevelse under havoverfladen for både børn og voksne.

Vores nye familiesnorkling vil igen være på programmet for sommeren 2021. Det er en herlig og særlig oplevelse for jer, som har børn eller børnebørn mellem 8 og 14 år. I får udleveret alt det udstyr, I skal bruge, og bagefter følger en underholdende og grundig introduktion, før vi bevæger os ud i Det Fynske Øhavs bølger for at lede efter stenalderen.

bike and wine

Siden middelalderen har Fyn været kendt som Danmarks bugnende spisekammer. I dag kan tilføjes en spændende vinproduktion, som også i 2021 kan opleves på en 10 kilometer guidet cykeltur med stop hos et par entusiastiske vinproducenter.

Vinturene afholdes i juli måned.

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.