Outdoor - ture i det fri

UNDER ISEN 

Under Isen er en dramatiseret audiowalk. Det er teater, der spiller, når det passer dig, og som bruger den smukke sydfynske natur som scenografi. Sammen med arkæologen Sofie går du fra Faaborg by og op i de istidsbakker, der skærmer byen. Mærk dit eget hjerte banke, mens du går opad med en forelsket H.C. Andersen i ørerne, duft fyrskoven, mens du med Riborg Voigt mindes og se nærmere på blødheden i bakkerne, som Anna og Fritz Syberg forelskede sig i. 

Snorkeltur til stenalderen

Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af stenalderens landskab, og nu kan du komme med Øhavsmuseets arkæologer ud at opleve den magiske verden under vandet. Du kommer ud og oplever et af de mange steder langs kysten i Det sydfynske Øhav, hvor sporene efter stenalderens mennesker ligger strøet ud over havbunden, og hvor du samtidig kan se den fantastiske natur.

Vi garanterer, at du får grundig introduktion til snorkling, teknikker og det nødvendige udstyr.

Familie-snorkeltur til stenalderen 

Oplev stenalderen under havet. Vi har grejet, og det er både nemt og sjovt at snorkle. En unik oplevelse for børn og voksne.

I løbet af sommeren 2021 vil vi igen tilbyde snorkelture, skræddersyet til familier med børn mellem 8 og 14 år. I får udleveret alt det udstyr, I skal bruge, og bagefter følger en underholdende og grundig introduktion, før vi bevæger os ud i Det Fynske Øhav. Så er vi klar til at tage på jagt efter den skjulte stenalder. Vi snorkler tæt på kysten med mulighed for at holde pause, hvis I har brug for det. Datoerne for 2021 følger senere.

bike and wine

Siden middelalderen har Fyn været kendt som Danmarks bugnende spisekammer. I dag kan tilføjes en spændende vinproduktion, som også i 2021 kan opleves på en 10 kilometer guidet cykeltur med stop hos et par charmerende vinproducenter.

Vinturene afholdes i juli måned.

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.