påskefestival i faaborg

Papirklip af den fineste slags

Hele Faaborg står klar til at søsætte byens første og største Påskefestival, og som en del af festivalen har Øhavsmuseet kreeret påskeglade aktiviteter for både store og små.

 

BILLETTER TIL WORKSHOP ER UDSOLGT

Påskelørdag inviterer Øhavsmuseet indenfor i vores hyggelige foyér til en eftermiddag i papirklippets tegn. Her venter Danmarks bedste papirklipper Sonia Brandes med sin spændende workshop for voksne – og børn over 12 år, der er vant til at håndtere en saks. Så find jeres indre papirklipper frem og lær, hvordan I kan tage jeres påskekreationer til nye højder.

Workshoppen er gratis og afholdes fra kl. 13 til kl. 17 på Øhavsmuseet, Havnegade 3 i Faaborg. Der er plads til 15 personer, og både saks og papir findes i workshoppen. Der gælder ‘først til mølle’ princippet, og I kan tilmelde jer på booking@ohavsmuseet.dk.

Sonia Brandes, der står bag flere udstillinger, foredrag og bogudgivelser, er også kendt for sit smukke papirklip til altertavlen i Sønder Broby Kirke. Hun har naturligvis også kreeret signaturklippet til Faaborg Påskefestival 2022. Læs mere om Sonia Brandes her.

Trænger I til en pause, kan I købe kaffe, te, vand og snacks i Øhavsmuseets butik. Her finder I også små legeting til ungerne eller værtindegave til påskefrokosten.

 

Det’ for børn

Husk, at Øhavsmuseet har gratis Påske-Mandala for børn hver dag fra 9.-18. april mellem kl. 10 og kl. 17. Det foregår på Havnegade 3 i Faaborg, hvor ungerne kan krea-hygge sig med at lave deres eget unikke påskepynt, lige til at hænge op derhjemme. Se mere her.

 

Alt det andet I kan opleve

Find alle Påskefestivalens aktiviteter her.