Øhavsture

Tag med på en Øhavstur

Rundt om hjørnet venter magien i naturen. Tag med vores guider på Øhavsture eller tag afsted på egen hånd.

UNDER ISEN 

Under Isen er en dramatiseret audiowalk. Det er teater, der opføres, når det passer dig, og som bruger den smukke sydfynske natur som scenografi. Sammen med arkæologen Sofie går du fra Faaborg by og op i de istidsbakker, der skærmer byen. Mærk dit eget hjerte banke, mens du vandrer opad med en forelsket H.C. Andersen i ørerne. Mærk duften af fyrretræer, mens hans udkårne Riborg Voigt læser højt af deres breve. Og mærk brisen i de fynske alper, som bjergtog det berømte kunstnerpar Anna og Fritz Syberg.

FORTIDSDYK

Tag med på en spændende snorkelsafari til stenalderen. 
Med vores øhavsformidler som guide finder vi spændende spor fra stenaldertiden.

Pak din nysgerrighed og tag en dyb indånding. Mærk naturens magi på din egen krop og dyk ned i fortiden med Øhavsmuseet

Du får naturligvis en grundig introduktion til snorkling, dens teknikker og det nødvendige udstyr.

Pris: 295 kr. pr. person.

Fortidsdyk for familier 

 Tag familien med på en spændende snorkelsafari til stenalderen.

Med vores øhavsformidler som guide finder vi spændende spor fra stenaldertiden.

Pak din nysgerrighed og tag en dyb indånding. Mærk naturens magi på din egen krop og dyk ned i fortiden med Øhavsmuseet

Fortidsdyk for familier er ideel for dig, der har børn med i alderen mellem 8 og 14 år. I får udleveret alt det udstyr, I skal bruge. 

Pris 295 kr. pr. person.

bike and wine

Siden middelalderen har Fyn været kendt som Danmarks bugnende spisekammer. I dag kan tilføjes en spændende vinproduktion, som også i 2021 kan opleves på en 10 kilometer guidet cykeltur med stop hos et par entusiastiske vinproducenter.

Vinturene afholdes i juli måned.

Sansevandring 

Tag med Øhavsmuseet på en sansevandring i Pipstorn Skov og mærk på magisk vis, hvordan dine sanser åbner sig for naturens forskellige påvirkninger.

Med vores øhavsformidler som guide vil du opleve den særlige historie i Pipstorn Skov og komme med på en sanselig tidsrejse til den overgangstd, hvor Danmark gik fra at være jægersamfund til bondesamfund. Sammen vil vi mærke og opleve naturen, gravhøjene, skoven og landskabet, som det blev oplevet på dette afgørende tidspunkt.

Fredag den 27. juli + 8. august kl. 9-11. Tilmelding kommer senere.

Pris: 150 kr. pr person

Glaskajak ind i historien

Tag med på en fortryllende oplevelse ind i fortiden, når den rolige glaskajak skyder sig gennem vandspejlet og åbner for et magisk kig såvel over som under vandet. Igennem hele historien har Sydfyn været set i det perspektiv, som du nu oplever fra kajakken. Sammen sejler vi ind i fortidens kølvand, og oplever havet og landskabet på samme måde som stenalderfiskeren, vikingen og øhavsbonden. Glaskajakkerne lader dig se det spisekammer som i årtusinder har givet føde til øhavets mennesker.

Pris: 295 kr. pr. person

Tilmeldingsmulighed følger. 

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.