Fortidsdyk

PÅ SNORKELSAFARI TIL FORTIDEN

Tag med på en spændende snorkelsafari til stenalderen. Vores Øhavsformidler er jeres guide, og sammen leder I efter skjulte spor fra stenalderen.

Det eneste I skal gøre er at pakke nysgerrigheden i rygsækken og tage en dyb indånding. Så er I klar til at mærke naturens magi på egen krop, når I dykker under havoverfladen og ned i fortiden med Øhavsmuseet

Det smukke sydfynske Øhav gemmer nemlig på resterne af et landskab fra stenalderen, som I nu har mulighed for at opleve helt tæt på dykkerbrillen. I denne magiske verden under vand udforsker vi havbunden for spor efter stenalderfolket, og vi har et udvalg af spændende steder langs kysten ved Faaborg, som vælges på dagen, afhængig af vindforholdenen. Der er også tid til en lille pause, så I kan nyde udsigten til den fantastiske natur, der befinder sig over havoverfladen.

Vores Øhavsformidler giver jer naturligvis en grundig introduktion til både snorkling, teknikker og håndtering af udstyr.

 

VI HAR GREJET

Vi har alt det nødvendige grej, I skal bruge: Våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder i topkvalitet. I skal blot medbringe håndklæde, badetøj, en flaske vand og evt. snacks, hvis I har brug for ekstra energi på turen.

 

FOR ALLE OVER 14

Turen er for alle over 14 år. Unge mellem 14 og 16 år skal dog være ifølge med en voksen og kunne svømme og gå på et almindeligt niveau.

 

SIKKER SNORKLING

Sikkerhed er i højsædet, når vi gennemfører vores aktiviteter. Vores Øhavsformidlere er specialuddannede snorkelinstruktører, og vores udlånsgrej er af bedste kvalitet.
I Danmark sker det indimellem, at vejret driller. Derfor kan vi være tvunget til at aflyse et arrangement, hvis vi vurderer, at det uforsvarligt at gennemføre det. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret. Vi anbefaler altid, at man har en fritidsforsikring.

 

SOM VINDEN BLÆSER

Vindretning og vejret har stor betydning for en god oplevelse ved vandet. Derfor udvælges det bedste dykkespot først, når vi har taget bestik af vejret. Det præcise mødested annonceres på mail og sms aftenen før, og vi har heldigvis en række steder at vælge imellem, som ligger højst 15 minutter i bil fra Faaborg. Vi mødes dagen efter på det aftalte sted, som vil være markeret med et beach-flag, så I let kan finde os.

 

PRIS & TID

Sæsonen er 20. maj til 1. oktober. Der kan dykkes indtil 1 time før soldnedgang.
Pris (min. 10 og max. 12 pers. pr. guide): 295 kr. pr. person for 3 timer.

Hvad enten I er en privat gruppe eller firmakolleger, så kontakt os, hvis I ønsker at komme på snorkelsafari. Skriv til booking@ohavsmuseet.dk