Fortidsdyk

MAGISK VERDEN UNDER VAND

Tag med på en spændende snorkelsafari til stenalderen.

Med vores øhavsformidler som guide finder vi spændende spor fra stenaldertiden.

Pak din nysgerrighed og tag en dyb indånding. Mærk naturens magi på din egen krop og dyk ned i fortiden med Øhavsmuseet

Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af et landskab fra stenalderen, og det har du nu mulighed for at opleve helt tæt på. Tag med til den magiske verden under vandet, hvor sporene efter stenalderfolkets liv ligger strøet ud over havbunden. Vi snorkler ved et af de spændende steder langs kysten, hvor du samtidig kan nyde en fantastisk natur over havoverfladen. Vi garanterer, at du får en grundig introduktion til både snorkling, teknikker og håndtering af udstyr.

VI HAR GREJ TIL DIG

Vi har alt det nødvendige grej, du skal bruge: Våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder i topkvalitet. Du skal blot medbringe håndklæde, badetøj, en flaske vand og evt. snacks, hvis du har brug for ekstra energi.

FOR ALLE OVER 14

Turen er for alle over 14. Hvis du er mellem 14 og 16 år, skal du dog være ifølge med en voksen. Du skal kunne svømme på helt almindeligt niveau og være fornuftigt gående.

SIKKER SNORKLING

Sikkerhed er i højsædet, når vi gennemfører vores aktiviteter. Alle vores medarbejdere er specialuddannede snorkelinstruktører, og vores udlånsgrej er af bedste kvalitet.
I Danmark sker det indimellem, at vejret driller. Derfor kan vi være tvunget til at aflyse et arrangement, hvis vi vurderer, at det uforsvarligt at gennemføre det. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret. Vi anbefaler altid, at man har en fritidsforsikring.

SOM VINDEN BLÆSER

Vindretning og vejret har stor betydning for en god oplevelse ved vandet. Derfor udvælges det bedste dykkespot først, når vi har taget bestik af vejret. Det præcise mødested annonceres på mail og sms aftenen før, og vi har heldigvis en række steder at vælge imellem, som ligger højst 15 minutter i bil fra Faaborg. Vi mødes dagen efter det aftalte sted, som er markeret med flag, så du let kan finde os.

PRIS & TID

Prisen er 295 kr. pr. person. Turen starter kl. 10 og slutter kl. 13. Vi snorkler på mandage og onsdage i ugerne 26, 27, 29, 30 og 31. Men du kan booke allerede nu!

 

KØB BILLET HER

BOOK PRIVAT FORTIDSDYK

Kontakt os, hvis du ønsker at arrangere en tur for en privat guppe. Skriv til booking@ohavsmuseet.dk