Fortidsdyk for familier

FORTIDSDYK FOR FAMILIER 

 
Tag familien med på en spændende snorkelsafari til stenalderen, hvor I sammen kan opleve fortidens og naturens magi – både over og under vand.

Med vores Øhavsformidler som guide går vi på jagt efter skjulte spor fra stenaldertiden. I skal bare pakke nysgerrigheden i rygsækken og tage en dyb indånding. Så er I klar til dykke ned i Det Sydfynske Øhavs bølger og sammen med os snorkle efter de ældgamle bopladser på havbunden.

Vi holder os tæt på kysten, og I har mulighed for at tage en pause, når det passer jer.

Fortidsdyk for familier er skræddersyet til jer, som har børn eller børnebørn fra 8-14 år. Når I har fået udleveret jeres udstyr, får I en grundig og underholdende introduktion.

 

VI HAR GREJET

Vi har alt det nødvendige grej, I skal bruge: Våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder i topkvalitet. I skal blot medbringe håndklæde, badetøj, en flaske vand og evt. snacks, hvis I har brug for lidt ekstra energi i pausen.

 

FAMILIER MED 8-14 ÅRIGE

Turen er for familier med børn i 8-14 års alderen, hvor alle skal kunne svømme og gå på et almindeligt niveau.

 

SIKKER SNORKLING

Sikkerheden er i højsædet, når vi gennemfører vores aktiviteter. Øhavsformidlerne er specialuddannede snorkelinstruktører, og vores udlånsgrej er af bedste kvalitet. I Danmark sker det indimellem, at vejret driller. Derfor kan vi være tvunget til at aflyse et arrangement, hvis vi vurderer, at det uforsvarligt at gennemføre det. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret. Vi anbefaler altid, at man har en fritidsforsikring.

 

PRIS & TID

Sæson: 20. maj – 1. oktober i dagtimerne.
Vandtemperatur: min. 10 grader.

Pris (min. 10 og max. 12 pers. pr. guide): 295 kr. pr. person for 3 timer.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille “Fortidsdyk for familier”. Skriv til booking@ohavsmuseet.dk.