Fortidsdyk for familier

PÅ SNORKELSAFARI TIL STENALDEREN  

Tag med familien på en spændende snorkelsafari til stenalderen, hvor I sammen kan opleve fortidens og naturens magi – både over og under vand.

Med vores Øhavsformidler som guide går vi på jagt efter skjulte spor fra stenaldertiden. I skal bare pakke nysgerrigheden i rygsækken og tage en dyb indånding. Så er I klar til dykke ned i Det Sydfynske Øhavs bølger og sammen med os snorkle efter de ældgamle bopladser på havbunden.

Vi holder os tæt på kysten, og I har mulighed for at tage en pause, når det passer jer.

Fortidsdyk for familier er skræddersyet til jer, som har børn eller børnebørn fra 8-14 år. Når I har fået udleveret jeres udstyr, får I en grundig og underholdende introduktion.

 

VI HAR GREJET

Vi har alt det nødvendige grej, I skal bruge: Våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder i topkvalitet. I skal blot medbringe håndklæde, badetøj, en flaske vand og evt. snacks, hvis I har brug for lidt ekstra energi i pausen.

 

FAMILIER MED 8-14 ÅRIGE

Turen er for familier med børn i 8-14 års alderen, hvor alle skal kunne svømme og gå på et almindeligt niveau.

 

SIKKER SNORKLING

Sikkerheden er i højsædet, når vi gennemfører vores aktiviteter. Øhavsformidlerne er specialuddannede snorkelinstruktører, og vores udlånsgrej er af bedste kvalitet. I Danmark sker det indimellem, at vejret driller. Derfor kan vi være tvunget til at aflyse et arrangement, hvis vi vurderer, at det uforsvarligt at gennemføre det. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret. Vi anbefaler altid, at man har en fritidsforsikring.

 

PRIS & TID

Sæson: 20. maj – 1. oktober i dagtimerne.
Vandtemperatur: min. 10 grader.

Pris: 295 kr. pr. person for 3 timer.

 

TURE FOR PRIVATE GRUPPER OG FIRMAER

Er I en privat gruppe eller et firma, har I mulighed for at arrangere jeres eget “Fortidsdyk med familier” med vores Øhavsformidler som guide.

Sæsonen strækkers sig fra 20. maj til 1. oktober, forudsat at vandtemperaturen er over 10 grader.
Pris (min. 10 og max. 12 pers. pr. guide): 295 kr. pr. person for 3 timer.

Læs mere her, og kontakt os, hvis du ønsker at bestille “Fortidsdyk for familier”. Skriv til booking@ohavsmuseet.dk.

KØB BILLET