FORTIDSDYK TIL STENALDEREN 

Tag familien med på en spændende snorkelsafari til stenalderen.

Med vores øhavsformidler som guide finder vi spændende spor fra stenaldertiden.

Pak din nysgerrighed og tag en dyb indånding. Mærk naturens magi på din egen krop og dyk ned i fortiden med Øhavsmuseet

Fortidsdyk for familier er skræddersyet til jer, som har børn eller børnebørn fra 8-14 år. Når I har fået udleveret jeres udstyr, får I en grundig og underholdende introduktion.

Så er vi klar til at dykke ned i Det Sydfynske Øhavs bølger og gå på jagt efter den skjulte stenalder. Vi snorkler tæt på kysten, og I har mulighed for at holde pause, når det passer jer.

VI HAR GREJET

Vi har alt det nødvendige grej, I skal bruge: Våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder i topkvalitet. I skal blot medbringe håndklæde, badetøj, en flaske vand og evt. snacks, hvis I har brug for lidt ekstra energi i pausen.

FAMILIER MED 8-14 ÅRIGE

Turen er for familier med børn i 8-14 års alderen, hvor alle skal kunne svømme og gå på almindeligt niveau.

SIKKER SNORKLING

Sikkerheden er i højsædet, når vi gennemfører vores aktiviteter. Alle vores medarbejdere er specialuddannede snorkelinstruktører, og vores udlånsgrej er af bedste kvalitet. I Danmark sker det indimellem, at vejret driller. Derfor kan vi være tvunget til at aflyse et arrangement, hvis vi vurderer, at det uforsvarligt at gennemføre det. I det tilfælde tilbagebetales deltagergebyret. Vi anbefaler altid, at man har en fritidsforsikring.

PRISER & TIDER

Det koster 295 kr. pr. person, og turen varer i op til 3 timer.