Ferie på Fyn

BESØG FANTASTISKE FYN

 

Øhavsmuseet, Det Sydfynske Øhav, ja hele Fyn har masser af oplevelser at byde på. Uanset om du har lyst til en hyggelig dag med museumsbesøg, en hel weekend fuld af aktiviteter eller en afslappende ferie med plads til familiens individuelle ønsker, så har Fyn det hele. Herunder kan du finde inspiration til det meste.

I Faaborg har vi f.eks. 3 meget forskellige museer, som ligger i gåafstand til hinanden. Derfor er det muligt at opleve både Øhavsmuseets udstilling “Mærk dig selv”, Arresten og Faaborg Museum på samme dag.

 

UD I NATUREN – MED GUIDE ELLER PÅ EGEN HÅND

På Øhavsmuseet har du i sæsonen mulighed for at booke en bred vifte af outdoor ture med guide. Vi har også tips til ture, du kan opleve på egen hånd hele året rundt. Se mere på aktiviteter. Er du interesseret i at leje udstyr, anbefaler vi altid gerne lokale samarbejdspartnere. Besøg f.eks.

Bønnelundgaard – Kajak og bådudlejning
Yamaha Mxstrik – MTB og cykeludlejning
Faaborg Cykeludlejning

 

INSPIRATION TIL FLERE OPLEVELSER

www.visitfaaborg.dk
www.visitfyn.dk
www.faabaar.dk

 

Du kan også gå på opdagelse i magasinet ”Det Sydfynske Øhav, Faaborg, Svendborg, Langeland og Ærø”. Her er et hav af forslag til både afslappende og adrenalinpumpende aktiviteter. Alle med den helt særlige fynske stemning som rejsekammerat. Du kan også finde inspiration til sydfynske seværdigheder og sommerhusudlejning på Campayas hjemmeside her.

Museum for indre og ydre landskaber.
Din indgang til historien.